NOVITETI IZ HUAWEIA

Pametni telefoni postaju simboli elegancije

Ova revolucionarna serija izdvaja se svojim ravnim ivicama ekrana, zaobljenim uglovima i minimalističkim okvirom

Novi elegantni telefon. Huawei

Z. K.

prije 2 dana

U svijetu gdje tehnologija polako prerasta u umjetnost, dizajnirani pametni telefoni prevazilaze puke gedžete i postaju simboli sofisticiranosti i elegancije... S glatkim linijama, očaravajućim oblinama i pažljivo izrađenim detaljima, Huawei uređaji postali su izraz ličnog stila i ukusa.

Blistavi displej

Od blistavog displeja do ergonomskih kontura, svaki aspekt njihovog dizajna je svjedočanstvo o besprijekornom spajanju forme i funkcije... Ovog puta nam predstavlja nasljednika čuvene P serije – revolucionarnu Huawei Pura 70 seriju, koja označava početak nove ere u svijetu flagship uređaja, sjedinjujući ultimativnu fotografiju i jedinstvenu estetiku u koju ćete se zaljubiti već na prvi pogled.

Pura 70 serija je oličenje prepoznatljivog stila po kome je Huawei čuven. Odstupajući od tradicionalnog dizajna svojih prethodnika, Pura 70 serija donosi moderne, minimalističke i elegantne linije, označavajući novi pravac u estetskom dizajnu. Inspirirana fascinantnim spojem mode i tehnologije, ova serija omogućava korisnicima da izraze svoju kreativnost i individualnost na dosad neviđene načine.

Huawei Pura 70 i Huawei Pura 70 Pro dolaze u klasičnoj crnoj i bijeloj varijanti, što će svakako zadovoljiti visoke kriterije svih modnih entuzijasta, kao i ljubitelja minimalističkog stila. S druge strane, Huawei Pura 70 Ultra posjeduje reljefni minimalistički dizajn na zadnjem panelu i elegantan, tanak uzorak s presvlakom od veganske kože.

Vizuelno iskustvo

Ova serija predstavlja harmoničan spoj vrhunskog zanata i meke teksture u jedinstvenoj zelenoj nijansi kojoj neće odoljeti ni ljubitelji najklasičnijeg stila. Ova revolucionarna serija izdvaja se svojim ravnim ivicama ekrana, zaobljenim uglovima i minimalističkim okvirom, pružajući moderni estetski doživljaj i impresivno vizuelno iskustvo.

Huawei Pura 70 serija je prava revolucija u svijetu mobilne fotografije. Kroz naprednu tehnologiju poput Ultra Lighting sistema kamera, ova serija definira nove mogućnosti u fotografiji pametnih telefona, gurajući granice kreativnosti ka novim visinama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.