PLANETA LJUBAVI

Venera ulazi u Strijelca: Evo šta će donijeti svakom horoskopskom znaku

Ovo će biti pravo vrijeme za avanturu, ali i za inspiraciju novih ideja

Partneri će puštati jedno drugom potrebnu slobodu. Facebook

E. Ag.

prije 3 dana

Danas Venera, planeta ljubavi, ulazi u znak Strijelca i tu će boraviti sve do 11. novembra. Ovo će biti pravo vrijeme za avanturu, ali i za inspiraciju novih ideja.

Upoznavanje s drugim ljudima će biti zabavno, ali bi trebalo da se držimo uzdržano. Partneri će puštati jedno drugom potrebnu slobodu i bit će ispunjeni pozitivnom energijom u ovom periodu.

Šta će Venera u Strijelcu donijeti svakom znaku?

Ovan

Kada Venera uđe u znak Strijelca, Ovan dobija snažan podsticaj za istraživanje, kako u životu tako i u ljubavi. Njegova strastvena priroda bit će usmjerena ka avanturama i otkrivanju novih horizonta.

Za Ovna, humor i direktnost postaju ključni u uspostavljanju veze, jer voli da mu stvari budu jasne i jednostavne.

U ovom periodu, Ovan će željeti da produbi svoja osjećanja kroz neobične situacije i nove izazove, istražujući nepoznato sa entuzijazmom.

Bik

Za Bika, Venera u Strijelcu donosi fokus na duhovnu vezu i dublje razumijevanje ljubavi. Ovaj znak će biti vođen potrebom za stabilnošću, ali će istovremeno težiti da proširi svoje emocionalne horizonte.

Iako će avanturistički duh Venere u Strijelcu možda djelovati izazovno za Bika, on će naučiti kako da balansira između svoje potrebe za sigurnošću i želje za nečim novim. Ovo je period kada Bik može neočekivano transformisati svoj pristup ljubavi, razvijajući se i emocionalno i duhovno.

Blizanci

Venera u Strijelcu podstiče Blizance na istraživanje odnosa kroz zabavne avanture i duboke razgovore. Njihova prirodna radoznalost dolazi do izražaja, dok istražuju dinamične, intelektualne veze sa partnerom.

Blizanci će uživati u intrigantnim diskusijama koje im donosi ovaj period, a sloboda u izražavanju osjećanja bit će ključna. Ovaj tranzit donosi prilike za rast kroz izazove, gdje Blizanci uče da balansiraju između slobode i emocionalne povezanosti.

Rak

Za Raka, Venera u Strijelcu donosi fokus na svakodnevne trenutke i praktičnu ljubav. Ovaj znak će više nego ikad cijeniti male stvari koje čine svakodnevni život ispunjenim.

Rak će postaviti jasne granice, omogućavajući sebi i partneru da se osjećaju podržano i voljeno. U ovom periodu, Rak će naučiti kako da se poveže sa partnerom kroz male, ali značajne gestove koji jačaju vezu.

Lav

Romantični sektor Lavova biva osvijetljen strašću dok Venera prolazi kroz Strijelca. Ovaj period donosi osjećaj razigranosti i koketiranja, dok Lav uživa u izražavanju svojih osjećanja kroz romantične gestove.

Venera u Strijelcu poziva Lava na avanture i nezaboravne trenutke sa partnerom, osvježavajući njihovu vezu novom energijom.

Lav će također osjećati snažnu potrebu da pruži i primi ljubav sa velikodušnošću i toplinom, koju ovaj znak prirodno nosi.

Djevica

Djevica će u ovom tranzitu Venere u Strijelcu biti privučena toplinom doma i osjećajem sigurnosti. Biti sa pravom osobom čini se kao najveća nagrada za ovaj znak, jer im daje osjećaj stabilnosti gdje god da se nalaze.

Venera u Strijelcu poziva Djevicu da cijeni jednostavne, ali duboke trenutke sa partnerom, pružajući mogućnost da se fokusiraju na kvalitetne veze.

Djevice će uživati u intimnim trenucima i dijeljenju zajedničkih vrijednosti, daleko od užurbanog svijeta.

Vaga

Vaga će tokom ovog tranzita osjećati snažnu potrebu za intelektualnom stimulacijom u ljubavi.

Otvoreni razgovori i dijeljenje ideja sa partnerom donose duboku povezanost i osjećaj sigurnosti. Venera u Strijelcu donosi novu dimenziju u odnosima Vage, pružajući priliku za otkrivanje novih tema od zajedničkog interesa.

Vaga će u ovom periodu biti posebno otvorena za učenje i rast sa partnerom, stvarajući harmoničnu i mentalno stimulativnu vezu.

Škorpija

Kako Venera ulazi u Strijelca, Škorpija će biti motivisana da preispita svoje emocionalne investicije. Ovo je period kada će se fokusirati na dubinu i stabilnost u odnosima, privlačeći zrelije partnere koji mogu pružiti podršku.

Škorpija će osjetiti potrebu za emocionalnim rastom, uspostavljajući sigurnije temelje u ljubavi. Ovo je vrijeme kada Škorpija prepoznaje vrijednost samopouzdanja i osnažuje svoje odnose kroz jasne granice i stabilnost.

Strijelac

Venera u njegovom znaku donosi poseban fokus na ljubav prema sebi i lični razvoj. Ovaj tranzit pomaže Strijelcu da prepozna sopstvene potrebe i postavi granice koje vode ka emocionalnom ispunjenju.

Ljubav prema sebi bit će ključna, dok ovaj znak osvježava svoje odnose i privlači nove ljubavnike sa lakoćom. Period pred njima donosi mnogo novih mogućnosti, ali uz uvijek prisutan duh avanture i optimizma.

Jarac

Venera u Strijelcu poziva Jarca da istraži dublje, duševne veze u ljubavi. Ovaj period donosi priliku za emocionalno iscjeljenje i otvaranje ka novim romantičnim iskustvima.

Jarčevi će biti spremni da zarone dublje u svoje emotivne potrebe, tražeći autentičnost u svakom odnosu.

Duševna povezanost će biti ključna za Jarčeve, dok kroz introspektivne trenutke sa partnerom grade čvršće temelje veze.

Vodolija

Venera u Strijelcu donosi Vodolijama period u kojem se granice između prijateljstva i ljubavi lako brišu. Samci mogu otkriti da su prijatelji postali ljubavnici, dok parovi njeguju prijateljsku dinamiku unutar veze.

Za Vodoliju, ljubav u ovom periodu podstiče nezavisnost i inspiraciju, dok istovremeno jača veze kroz osjećaj pripadnosti.

Ovaj tranzit poziva Vodolije da istraže nove dimenzije prijateljstva u ljubavi.

Ribe

Venera u Strijelcu podstiče Ribe da pronađu dublju svrhu u ljubavnom životu. Ovaj tranzit osvjetljava njihov sektor javnog života, donoseći im pažnju i interesovanje drugih.

Samci će privlačiti nove ljubavnike, dok parovi izgrađuju snažnije veze zasnovane na zajedničkim ciljevima.

Ribe će u ovom periodu otkriti da ljubav može biti sredstvo za lični rast i emocionalno ispunjenje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.