KAKVO IZNENAĐENJE

Muškarac nagovorio ženu da čekaju sa seksom do braka, a onda je uslijedio šok: "Imala sam osjećaj da nešto nije uredu"

Žena je objasnila da je njen 32-godišnji suprug odbijao njezine pokušaje stupanja u intimne odnose i izvlačio se da je on takav, "staromodan"

Problemi u krevetu. Instagram

D. H. / Jutarnji

prije 5 sati 1 minutu

Novopečena supruga, čiji je muž želio pričekati sa seksom do braka, požalila se na Redditu da se osjeća prevarenom nakon što je otkrila da on ima "mikropenis" tijekom njihovog medenog mjeseca.

Izvlačio se da je staromodan

U objavi koju je podijelila na Redditu, pod nazivom "Jesam li šu***?", 27-godišnja žena objasnila je da je njezin 32-godišnji suprug odbijao njezine pokušaje stupanja u intimne odnose i izvlačio se da je on takav, ‘staromodan‘.

Međutim, nakon što je otkrila da on ima abnormalno mali penis, potražila je savjet na internetu jer se osjeća krivom što se osjeća uzrujano zbog toga i što joj je on vjerojatno lagao o tome zašto želi čekati do braka s intimnošću.

"Dakle, hodali smo samo šest mjeseci. Bili smo zaručeni još šest i upravo smo se sad u subotu vjenčali. Doslovno sam se vratila s medenog mjeseca prije nekoliko sati", započela je svoju ‘online ispovijed‘.

Primijetila je da njezin suprug nije religiozan, ali je stalno tvrdio da je "staromodan" po tom pitanju i da se želi čuvati do braka.

"Nekoliko smo puta bili blizu toga da se poseksamo, ali nikada nismo otišli tako daleko. Pokušavala sam, ali uvijek bi prestao nakon što bi situacija ‘otišla predaleko‘", priznala je.


Ima li pravo biti ljuta?

Nakon što je otkrila da mu je penis dugačak ‘oko tri centimetra‘, htjela je znati ima li pravo biti ljutita zbog toga.

"Jesam li ja šu*** jer pišem sve ovo i ljutita sam zbog toga što sam čekala do prve bračne noći da bih saznala da on vjerojatno nije tako ‘staromodan‘ kao što tvrdi da jest? Neću mu se rugati, iskreno ne znam ni kako bih započela tu temu s njim", napisala je na Redditu.

"Iskreno, ponašala sam se kao da se ništa neobično nije dogodilo i otišla sam s njim u grad, ali... Ne znam. Nekako se osjećam slagano. Kao da je sve poluistina... Ili mi je nešto namjerno prešutio. Ovo je u najmanju ruku bilo neočekivano", zaključila je.

Mnogi su joj u komentarima poručili da se ovdje radi o većem problemu od veličine penisa njezinog novopečenog supruga.


Pitanje povjerenja

"Ovo je ozbiljno pitanje povjerenja", napisala je jedna korisnica Reddita. "Ovdje nije sporna veličina, već činjenica da pod broj 1, nije joj vjerovao dovoljno da bi joj rekao, i pod broj 2, sada mu ne može vjerovati da ponovno neće biti iskren prema njoj", glasio je drugi komentar.

"Wow... I ovo vam je, djeco, razlog zašto se ne čeka do braka sa seksom", komentirao je treći.

Jedna joj je osoba poručila da je pogriješila što se odlučila udati za njega nakon samo šest mjeseci. "U ovom trenutku, mislim da je pred vama još puno iznenađenja. Vežite se, jer upravo ste se udali za stranca", poručila joj je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.