NEKOLIKO SAVJETA

Tajnje ljepote Kris Džener

Opsjednuta je svojom kožom

Opsjednuta je svojom kožom. ARHIV

A. F.

7.5.2021

Mama klana Kardašijan (Kardashian) Kris Džener (Jenner) podijelila je svoje trikove uz koje i u poznijim godinama uspijeva imati besprijekoran ten i sjajnu kožu. Otkrila je i da planira lansirati liniju svojih preparata za njegu kože.

- Prije nekih četiri ili pet godina odlučila sam da želim pokrenuti liniju proizvoda za njegu kože i napravili smo neke uzorke. Tako da imam liniju proizvoda s kojom sam zadovoljna i koja je spremna za tržište. Kada će biti dobar trenutak, za godinu ili možda dvije, izaći ćemo na tržište- otkrila je ona u nedavnom intervjuu.


Opsjednuta kožom

- Opsjednuta sam svojom kožom i uvijek sam vodila dobru brigu o njoj. Na prvi tretman lica u kozmetičkom salonu otišla sam kad sam bila vrlo mlada djevojka i zapravo nikad nisam prestala. Koža mi je uvijek bila prioritet - rekla je Džener.


Ima jednostavnu rutinu

- Mislim da je jako bitno da i starije žene shvate kako briga o koži nije komplicirana - rekla je.

Iako nikada nije u detalje otkrila svoju rutinu brige o koži, jasno je da vjeruje u moć dobre hidratantne kreme i tretmana za lice.

Pazi na zube

- Pobrinite se da nabavite novu četkicu za zube svake tri sedmice. Vaša usta su kao sveti gral vašeg tijela i jako je važno brinuti o zubima. Nemojte zaboraviti zube čistiti koncem svaku večer - zaključila je.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.