ŠOKANTNO

Bivša djevojka Del Potra tverkuje golom zadnjicom pred sinom

Himena Baron: Na udaru kritika. Instagram

Avaz.ba

25.12.2019

Himena Baron (Jimena Barón), bivša djevojka Huana Martina del Potra (Juan Martín Del Potro), šokirala je javnost bizarnim snimkom na kojem je oskudno odjevena tverkovala, i to pred sinom.

Teniser je odavno raskinuo s Himenom, a prethodno je ona bila s nekadašnjim fudbalerom Boke, Fjorentine i Juventusa Pablom Osvaldom. S njim ima i sina Moma, s kojim je i snimila kontroverzni video, prenosi Alo.rs.

- Ovaj video najbolje prikazuje našu porodicu, želimo vam najbolje žurke, ne svađajte se, praštajte, zaboravljajte. Ne sudite, uživajte, dozvolite da se magične stvari dešavaju. Neka vam čaša bude polupuna, a ne poluprazna, zahvalite na zdravlju. Zagrlit ću najjače one kojima je godina bila sra**e, poželjet ću im da nova bude bolja. Život je divan! Šaljem vam poruku ljubavi uz ovaj moj božićni izgled. Šta ste drugo očekivali od mene, razglednicu s irvasima? - piše u "božićnoj" poruci uz ovaj snimak.

Baron je odranije bila na udaru kritika jer je tjerala svog sina da je fotografira u provokativnim pozama. Sada je tu granicu prevazišla, a mališan je na novom snimku pokazivao na njenu zadnjicu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.