ZANIMLJIVO

Hit snimak: Sin nije mogao gledati ni slušati što mu mama radi u gužvi u saobraćaju

Postala popularna među prijateljima svoje djece

Snimak prenijeli svjetski mediji. Screenshot

index.hr

28.1.2019

Majka koja je s djecom zapela u velikoj saobraćajnoj gužvi odlučila je prikratiti dosadu tako što je izašla iz automobila i zaplesala na hit "Backstreet Boysa" nasred ceste.

Vendi Goset (Wendy Gossett) iz Kolorada s dvoje djece u automobilu je bila četiri i po sata kada je odlučila protegnuti noge i, kako kaže, prikratiti djeci dosadu. 

No njenom sinu to se nije previše svidjelo, a, djelomično i zbog njegove reakcije, snimak je ubrzo postao hit na društvenim mrežama, koji su ubrzo prenijeli i brojni svjetski mediji.


Umjesto da sjedi za volanom i čeka, Vendi je odlučila pojačati hit "Everybody" te pokazati plesne poteze dok je zastoj, sve kako bi zabavila frustriranog sina koji na snimku izgleda kao da mu je jako neugodno. 

 - Sjedili smo četiri i po sata u gužvi koja je izgledala kao da je zombi apokalipsa između Denvera i Kolorado Springsa - rekla je Wendy za CBS.

Vendi kaže da je zbog tog poteza postala popularnija među prijateljima svoje djece tinejdžera. 

- Najbolji dio ovog iskustva je da moja kći, koja je obično jako privatna i kul cura, sad misli da sam ja kul i sve njezine prijateljice misle da sam bomba - dodala je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.