LIFESTYLE

Žene su kršile zakon da bi ih on uhapsio

Avaz.ba

18.6.2018

Prije tačno tri godine, u junu 2015. godine, internet su preplavile fotografije njujorškog policajca Migela Pimentela (Miguel Pimentel) i komentari žena koje je zgodni mladić potpuno opčinio.

Svi portali pisali su o njemu, a fatalna privlačnost krila se u vitkom, mišićavom tijelu, pogledu u kojem “ono nešto” privlači dame kao magnet i neobjašnjivoj, zavodljivoj moći uniforme.

Vrlo brzo po objavi članaka Migela su žene počele da bombardiraju porukama u kojima su otvoreno pisale da žele da ih pretrese, stavi lisice, uhapsi…

Policajac je iskreno priznao da mu je zbog toga neprijatno, naročito jer je u to vrijeme imao djevojku sa kojom je bio u vezi tri godine.

Ipak, šta god rekao, Migel je i te kako prepoznao trenutak slave i riješio da ga iskoristi, nabildovao je tijelo, isklesao ga do maksimuma, zbog čega su ga neke kompanije angažirale kao zaštitno lice ili modela.

Ako je suditi po fotografijama na Instagramu, na opću radost žena širom svijeta, djevojku više nema.

Iako odlično zarađuje od reklama, Migelu nije ni nakraj pameti da napusti posao policajca, svjestan je da je uniforma dobrim dijelom zaslužna za njegovu popularnost, pa najčešće oduševljava žene baš fotografijama s posla.


Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+5
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.