ALFA TV

ALFA INFO / SIPA izdala važno saopštenje za građane

Danas realizovana združena kriminalističko-taktička radnja „racija“ koja je izvedena na području šireg lokaliteta Privremenog prihvatnog centra Blažuj

Alfa TV

Alfa TV

8.8.2024

U večerašnjem Alfa INFO gledajte:

- Državna agencija za istrage i zaštitu (SIPA) izdala je važno saopštenje za građane povodom akcije kodnog naziva "Incitat". Prema njihovim navodima, potrebna je pomoć građana za potrebe Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo.

- Muhamed Fazlagić Fazla obavijestio je javnost da je podnio ostavku na mjesto savjetnika člana Predsjedništva BiH Željka Komšića. Na ovaj korak odlučio se nakon objave sporne fotografije na kojoj se vidi kako odmor provodi na Jadranu u društvu sutkinje Lejle Fazlagić, a pomenuta je već godinama u bjekstvu od bh. pravosuđa.

- Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu danas su u saradnji sa policijskim službenicima Granične policije Bosne i Hercegovine, Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine, Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, te Službom za poslove sa strancima Bosne i Hercegovine i Obavještajno sigurnosnom agencijom Bosne i Hercegovine, pod nadzorom Tužilaštva Bosne i Hercegovine i Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo realizovali združenu kriminalističko-taktičku radnju „racija“ koja je izvedena na području šireg lokaliteta Privremenog prihvatnog centra Blažuj.

Pogledajte video:

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.