SRBIJA

Spot opozicije u kojem Čanak psuje izazvao podsmijehe

Đurišić i Čanak stoje hrabro i odlučno na kiši uprkos "brojnim problemima u Srbiji"

Naizmjenično nabrajaju "loše vijesti" iz Srbije. Screenshot

Avaz.ba

9.6.2020

Koalicija Ujedinjena demokratska Srbija objavila je danas promotivni predizborni video koji je na društvenim mrežama izazvao brojen reakcije, uglavnom negativne.

Opoziciona koalicija oko koje su se okupili Liga socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođanski front, Stranka moderne Srbije i Građanski demokratski forum objavili su  predizborni spot.

Na snimku se nalaze Marko Đurišić koji će biti nosilac zajedničke liste za parlamentarne izbore u Srbiji i Nenad Čanak, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine koji stoje hrabro i odlučno na kiši uprkos "brojnim problemima u Srbiji".


Naizmjenično nabrajaju "loše vijesti" iz Srbije: "Ekonomija", "Mala i srednja preduzeća" "Sloboda štampe", "Ekologija", "Dobrosusjedski odnosi" dok ih automobili u prolazu kvase i sviraju im.

Na kraju nabrajanja Đurišić kaže "Dobra vijest - Mi smo uvijek tu", a Čanak nastavlja "i u dobru i u zlu" nakon čega kreće da psuje i u tom momentu se video prekida.

Ovoj koaliciji ranije su spočitavali da su već predugo na političkoj sceni bez ikakvih promjena zbog čega je tviterašima posebno zasmetao dio "Dobra vijest, mi smo uvijek tu" zapitavši se kada će u penziju.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.