CRNA HRONIKA

Isplivale fotografije: U čijem društvu je Zoran Marjanović dok čeka suđenje zbog ubistva supruge

Publika, ali i javnost poslije ovog prvog ročišta moći će da prisustvuju suđenjima

Uskoro suđenje Zoranu Marjanoviću. Arhiv

I. Š. / Avaz.ba

10.8.2019

Zoran Marjanović postavio je na društvene mreže fotografije na kojima se vidi kako provodi slobodno vrijeme do suđenja, koje će biti 11. septembra u 11 sati, za kada je Viši sud u Beogradu zakazao ročište. 

On je na svoj Facebook profil postavio tri fotografije na kojima je sa sinom iz prvog braka Urošem. Marjanović je uz fotografiju ostavio smajli i napisao da se osjeća blagosloveno. 

- Trebalo je to odgojiti od 3,5 do 80 i kusur kilograma - napisao je Marjanović.

Zoran Marjanović sa sinom Urošem. Facebook

Na fotografijama se vidi kako Zoran, nag do pojasa i s brojanicom i lančićem s krstom oko vrata, drži Uroša na ramenima dok mladić pokazuje mišiće. Njegove fotografije su za nekoliko sati imale više od 100 lajkova, a u komentarima ispod slika, koje su mahom ostavljale žene, piše "Bravo", uz brojna srca. 

Marjanović od početka negira da je s više udaraca tupim predmetom ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović, inače pjevačicu "Granda", dok tužilaštvo, s druge strane, njega smatra jedinim osumnjičenim za ovaj zločin, koji već tri godine ne prestaje da intrigira javnost.

Jelena Marjanović. Arhiv

- Prvo, pripremno ročište bit će zatvoreno za javnost jer će se na njemu Zoran Marjanović izjasniti o krivici, a tužilaštvo i njegovi branioci sudu će morati da otkriju sve dokaze koje tokom postupka planiraju da izvedu - objašnjava sagovornik i dodaje da je Marjanović obavezan da se toga dana pojavi u sudnici.

Publika, ali i javnost, poslije ovog prvog ročišta moći će da prisustvuju suđenjima.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.