NEŠTO IZA PONOĆI

Povrijeđene tri osobe u saobraćajnoj nesreći na sjevernom izlazu iz Mostara

Sudjelovala dva automobila, Mercedes i Ford

S mjesta nesreće. Hercegovina info

N. Aj.

prije 2 sata 36 minuta

Nešto poslije ponoći s petka na subotu desila se teška saobraćajna nesreća na magistralnoj cesti M-17 u Mostaru u kojoj su povrijeđene tri osobe.

Saobraćajna nesreća se dogodila na sjevernom izlazu iz Mostara, tačno ispred benzinske pumpe "Gazprom".

U ovoj saobraćajnoj nesreći sudjelovali su vozači automobila Mercedes i Ford. Došlo je do direktnog sudara između ova dva vozila na kojima je nastala velika materijalna šteta.

Kako saznaje Hercegovina.info, dvije osobe su zadobile lakše tjelesne povrede, dok je jedna osoba zadobila teške tjelesne povrede.

Na mjestu događaja intervenirali su djelatnici hitne pomoći, dok su mjesto nezgode osiguravali i uviđaj uradili službenici Policijske uprave (PU) Mostar.

O ovoj saobraćajnoj nesreći obaviješten je dežurni tužitelj po čijoj naredbi su Ford i Mercedes specijaliziranim policijskim vozilom "pauk" prevezeni u krug PU Mostar gdje će se narednih dana izvršiti potrebna vještačenja.

Obustava saobraćaja je trajala do 2.40 sati kada je saobraćaj odvijan jednom trakom, a nešto poslije tri sata saobraćaj je normaliziran na tom dijelu magistrale. Na mjestu događaja intervenirali su i djelatnici cestovne službe.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.