NA VANREDNOJ SJEDNICI

Sindikat državnih službenika i zaposlenika u institucijama BiH uplatio pomoć od 10.000 KM

Ova donacija ima za cilj pružiti pomoći ljudima koji su u trenutku ostali bez osnovnih sredstava za život, suočeni s posljedicama razorne nepogode

Avaz

FENA

prije 9 sati 47 minuta

Upravni odbor Samostalnog sindikata državnih službenika i zaposlenika u institucijama Bosne i Hercegovine na vanrednoj sjednici je donio odluku o uplati novčane pomoći u iznosu od 10.000 KM Udruženju "Pomozi.ba", koja će biti usmjerena opštini Jablanici.

- Ova donacija ima za cilj pružiti pomoći ljudima koji su u trenutku ostali bez osnovnih sredstava za život, suočeni s posljedicama razorne prirodne nepogode. U duhu humanosti i solidarnosti, Sindikat prepoznaje važnost pomaganja onima kojima je najpotrebnije. Vrijeme u kojem živimo podsjeća nas na to da zajedničkim naporima možemo stvoriti bolje uslove za sve, a pomaganje drugima je temelj našeg rada i vrijednosti koje dijelimo - poručuju iz Upravnog odbora Samostalnog sindikata državnih službenika i zaposlenika u institucijama BiH.

Pozivaju sve članove i građane koji žele doprinijeti ovoj plemenitoj akciji, da to učine pozivom na broj 17039 ili putem uplata na račune organizacije Pomozi.ba. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.