FHMZ

Vrijeme danas: Snijeg navljen u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne

U Sarajevu oblačno vrijeme sa susnježicom i snijegom. Jutarnja temperatura oko -1, a najviša dnevna temperatur oko 2 stepena

Jutarnja temperatura od -3 do 3. arhiv

E. Ć.

8.1.2022

Prema podacima Hidrometeorološkog zavoda FBiH, danas će u Bosni i Hercegovini biti oblačno vrijeme. U Hercegovini se očekuje kiša, a u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne sa susnježicom i snijegom. 

Vjetar slab sjevernog smjera. Jutarnja temperatura od -3 do 3, na jugu do 8, a najviša dnevna od -1 do 4, na jugu od 5 do 10 stepeni.

U Sarajevu oblačno vrijeme sa susnježicom i snijegom. Jutarnja temperatura oko -1, a najviša dnevna temperatur oko 2 stepena.


Jutarnja temperatura. screenshot

U nedjelju pretežno oblačno vrijeme. Krajam dana i tokom noći slab snijeg je moguć u Krajini, na istoku i sjeveroistoku Bosne. Jutarnja temperatura od -5 do 1, na jugu od 2 do 6, a najviša dnevna od -1 do 5, na jugu od 6 do 10 stepeni.

Za ponedjeljak je najavljeno oblačno vrijeme sa snijegom u većem dijelu Bosne. Jutarnja temperatura od -4 do 1, na jugu od 2 do 6, a najviša dnevna od -2 do 3, na jugu od 4 do 9 stepeni.

U utorak u Bosni oblačno vrijeme sa slabim snijegom, samo ponegdje. U Hercegovini malo do umjereno oblačno. Jutarnja temperatura od -5 do 1, na jugu od 2 do 6, a najviša dnevna od -1 do 4, na jugu od 9 do 13 stepeni.

Dnevna najavljena temperatura. screenshot

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.