NA POPUSTU

Ovih 10 komada morate imati, a sada su na Halloween popustu u svim Fashion Company radnjama

Od danas, pa sve do 31. oktobra - 20 posto na kolekciju jesen/zima 2024. u svim Fashion Company prodavnicama

Halloween akcija u Fashion Company. Fashion Company

Marketing

prije 3 sata 53 minute

Svaka djevojka sa stilom u svom ormaru mora imati majicu sa porukom, upečatljiv sako, trendy torbu, čizme za izlazak, koktel haljinu i pantalone za kancelariju, dok svaki momak u trendu mora posjedovati teksas jaknu, basic duks, čizme za jesen, i košulju za provod, zar ne?

Ukoliko nemate neki od ovih komada, ne brinite, Fashion Company ima rješenje za vas, a pored toga i strašno dobar popust na sve nesnižene artikle iz kolekcije jesen/zima 2024, među kojima se naravno nalaze i svi oni komadi koji su vam neophodni ove sezone.

Teksas jakna Levi’s; Elegantne pantalone Tommy Hilfiger; Majica sa printom BOSS; Torba Diesel; Haljina Scotch&Soda; Upečatljivi sako Hugo; Duboke čizme Timberland; Košulja sa printom HUGO; Čizme srednje dužine Steve Madden, Pamučni duks Tommy Hilfiger. Fashion Company

U svim Fashion&Friends, Replay, Tommy Hilfiger, Hugo, Clavin Klein i Guess radnjama vas očekuje čak 20% popusta, kao i na fashionandfriends.com i na istoimenoj mobilnoj aplikaciji gde ćete pronaći svaki komad koji vam nedostaje.

Neka vas ove godine za Halloween uplaše samo dobri popusti!

Iz akcije su isključeni brendovi Kiko Milano, UGG, Inuikii, Mou, Moose Knuckles i Wellensteyn.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.