OMOGUĆILIimg
avaz-roto press

SARAJEVO

Prijava za posao

Pridružite se vodećem medijskom timu u BiH: Oslonite se na iskustvo i povjerenje izgrađeno kroz tri decenije uspjeha

Medijska kuća “Avaz” s najtiražnijim i najutjecajnijim listom u Bosni i Hercegovini i najviše citiranim medijem u regionu “Dnevnim avazom”, uz neprocjenjivu vrijednost medijske platforme avaz.ba koja doseže više od 2,4 miliona čitalaca dnevno, partner je hiljadama uspješnih kompanija i matična kuća stotinama radnika.

S obzirom na reputaciju “Avaza” dugu 33 godine i aktuelni trenutak u kojem je povjerenje od ključne važnosti, kompanija avaz-roto press sa svojim medijskim proizvodima predstavlja jednu od najmoćnijih korporacija u državi. Naši mediji ne samo da jačaju brandove, već i doprinose ekonomskom razvoju zajednice, čime se dodatno potvrđuje naš status stabilnog i pouzdanog biznis partnera.

“Avaz”, sinonim za snagu, povjerenje i stabilnost, temelji reputaciju na povjerenju čitalaca, poslovnih partnera i naših uposlenika. S vizijom da se dodatno osnažimo kao lider na medijskoj sceni jačajući povjerenje u medije aktivno podržavamo i nastavljamo promovirati vrijednosti koje su od krucijalnog značaja za održivu budućnost Bosne i Hercegovine, ali i odgajati nove uspješne ljude.

Vodeća institucija u medijskom sektoru Bosne i Hercegovine, avaz-roto press, sa svojih 10 sektora značajan je ekonomski faktor duže od tri decenije. Oslanjajući se na integritet i visoku razinu profesionalnosti u svakom aspektu poslovanja, kompanija je dosad obučila na desetine generacija uspješnih ličnosti u svim poljima biznisa.

Generator uspjeha naših ljudi je Redakcija “Dnevnog avaza”, te Služba marketinga. Ova dva najdinamičnija sektora medijske kuće “Avaz” su najpotentniji za edukaciju, napredovanje, saradnju i profesionalan angažman.

Trenutne otvorene pozicije:
- Senior Sales Manager
- Novinar

Ukoliko se želite priključiti našem timu Vaš CV možete poslati na: pravna@avaz.ba.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.