NOGOMET

Perez i saigrači čestitali Modriću na novom velikom dostignuću

U prigodnom video navijačima se obratio i sam Luka

Perez i Modrić u svlačionici nakon podviga Hrvata. Screenshot

Avaz Sport

22.4.2019

Luka Modrić odigrao je protiv Atletik Bilbaoa 300. utakmicu u dresu Real Madrida. Poslije susreta, Florentino Perez spustio se u svlačionicu kako bi mu dao prigodan dres.

"Vatreni" je do te brojke stigao u svojoj sedmoj sezoni u klubu gdje je upisao 202 pobjede i zabio 17 pogodaka. Ovih 300 utakmica odigrao je u šest takmičenja: prvenstvu (197), Ligi prvaka (68), Kupu kralja (21), Svjetskom klupskom prvenstvu (6), UEFA-inom Superkupu (4) i španskom Superkupu (4).

Najviše je nstupa imao u sezonama 2012./13. (53) i 2013./14. (51). Ove sezone je stigao na brojku od 43 nastupa, u kojima je 26 puta slavio i zabio četiri pogotka. Od debija 2012. osvojio je četiri titule u Ligi prvaka, isto toliko naslova na klupskom SP-u, tri UEFA-ina Superkupa, naslov u španskom prvenstvu, Kup kralja i dva španska Superkupa.


- Veliki, grandiozni nogometaš. Najbolji na svijetu. U najvećem klubu na svijetu. Hrvatski velemajstor: Luka Modrić - poručili su s službenog Realovog Twittera. 

U prigodnom video navijačima se obratio i sam veznjak. 

- Nadam se da ću odigrati još puno utakmica za Real u budućnosti. Osvojio sam puno trofeja, a volio bih da ih odigram barem još 100. Izabrati najdraži trenutak je teško jer puno mi se prekrasnih stvari dogodilo u ovom dresu, od debija, do desetog naslova u Ligi prvaka i osvajanja drugih trofeja. Nadam se da ću doživjeti još puno takvih trenutaka u ovom dresu. "Zlatna lopta"? Imao sam svoja očekivanja i snove o onome što želim postići u Realu, ali oni su nadmašeni i individualno i ekipno. Zaista sam sretan zbog svega što mi se dogodilo otkako sam došao ovdje - rekao je Modrić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.