BRITANSKA PJEVAČICA

Adel postavila novi svjetski rekord: Bit će upamćena po nastupima u Minhenu

Neizmjerna je čast pokloniti kultnoj Adel ovu titulu, poručila je Brent

Pjevačica Adel. Instagram

E. T.

1.9.2024

Slavna pjevačica Adel (Adele) uspjela je postaviti novi svjetski rekord što je i potvrđeno.

Guinnessova knjiga svjetskih rekorda službeno je potvrdila da je pjevačica imala najveći neprekinuti vanjski LED ekran na nastupima u Minhenu (Münchenu).

Džoen Brent (Joanne Brent), službena sutkinja Guinnessovih svjetskih rekorda, izrazila je svoje uzbuđenje zbog pjevačicinog postignuća.

- Neizmjerna je čast pokloniti kultnoj Adel ovu titulu. Vizuelni efekti po mjeri, skrojeni za svaku pjesmu, zaista su uzdigli njene nastupe, dodajući neosporan “wow” faktor. Bila je to savršena nadopuna Adelinoj umjetnosti. Ona je službeno nevjerojatna – poručila je.


Jučerašnjim nastupom u Minhenu britanska pjevačica Adel završila je turneju od deset nastupa, koja je uključivala dva nastupa sedmično u ovom njemačkom gradu. Njena turneja pod nazivom “Adele in Munich” započela je 2. avgusta.

Mnogi poznati Hrvati nisu propustili veliki spektakl britanske zvijezde pa su se tako Severina i Nina Badrić pohvalile fotografijama i snimcima s koncerta.

Nina Badrić je čak prekinula svoj ljetni odmor na Hvaru i otišla u Minhen na koncert pjevačice, gdje je u društvu nekoliko desetina hiljada ljudi uživala u audiovizuelnom spektaklu.

Severina je također podijelila na Instagram storyju atmosferu s koncerta, iz VIP zone i selfie s prijateljima, a bila je u društvu PR-ovca Davora Grgina i bivše manekenke Ive Radić.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.