LOS ANĐELES

Megan Markl izašla iz medijske ilegale, ali bez princa Harija: Samo se o ovome priča

Kako piše Daily Mail, Hari je otišao na planinarenje s prijateljima

Megan Markl - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2
E. Ag.

prije 2 dana

Megan Markl (Meghan Markle) se poslije medijske pauze pojavila sinoć u Los Anđelesu, na svečanosti organizovanoj zbog pomoći LA Dječijoj bolnici. Princ Hari (Harry) nije bio pored nje, a vojvoda od Saseksa se u posljednje vrijeme više puta pojavljivao u javnosti bez supruge, što je pokrenulo sumnju da su se u njihovom braku pojavili problemi. Dok takve priče kruže, vojvotkinja blista u izmijenjenoj verziji stare haljine.

Crveni tepih

Vojvotkinja od Saseksa nosila je crvenu haljinu modne kuće Carolina Herrera, taj model birala je i 2021. za događaj u Njujorku, u čast vojske uoči Dana veterana u SAD i Dana primirja u Britaniji. Hari je tada bio uz nju.

Megan Markl srela se na crvenom tepihu sa djecom, a jednog dječaka je u šali pitala: "Zar nije vrijeme za spavanje?".

Kako piše Daily Mail, Hari je otišao na planinarenje s prijateljima, i taj put je organizovala Megan Markl. Bez obzira na to, solo pojavljivanje vojvotkinje podgrijalo je sumnju da njoj i Hariju ne cvjetaju ruže.

Princ je nedavno bio sam u Londonu, a u posljednjih 15 dana čak 10 puta istupio je javno bez supruge, uključujući i put u Britaniju, Lesoto i svečanost u Njujorku.

Priče o razvodu

Megan je posljednji put primijećena dan prije 40. rođendana svog supruga, sredinom prošlog mjeseca. A 2023. pisalo se da su ona i Hari duže vrijeme bili razdvojeni, ali su izvori bliski njima rekli da njih dvoje kao i svaki par imaju nesuglasice, ali da im je veza čvrsta.

Vojvotkinja je frustrirana zbog Harijevih sudskih sporova u Britaniji, a pročulo se i da se supružnici ne slažu oko vaspitanja njihove djece, Lilibet i Arčija.

Bilo je i ranije glasina da se razvode, a neki smatraju da Harijev solo put u London jeste njegova odluka zbog želje da popravi svoj imidž.

Drugi dodaju da Megan i Hari, koji su u braku od 2018. godine, sada slijede različite ciljeve.

- Vojvoda i vojvotkinja sada su napredovali kao pojedinci - ne samo kao par. Vojvoda je fokusiran na svoj pokroviteljski rad, a vojvotkinja na svoj poduzetnički put. Ali bit će zajedničkih napora u poslu.

Primjetno je i da Megan izgleda podmlađeno, komenatrisalo se da je dosta smršavjela i da se to odrazilo i na njeno lice koje djeluje dosta osvježeno, punijeg volumena i mlađe.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.