"NISMO BILI SAMI"

Isplivala fotka Karleuše i Pi Didija koja je nastala u njegovoj kući: Pjevačica odmah reagirala

Otkrila šta se tada desilo

Jelena Karleuša i Pi Didi. Instagram

E. Ag.

prije 3 sata 57 minuta


Američki reper Šon Didi Kombs nedavno je došao na sud u Menhetnu, gdje je suočen s ozbiljnim optužbama za reketiranje, zavjere i seksualnu trgovinu ljudima.

Poznato je da je Didi bio u društvu najvećih svjetskih imena iz svijeta muzike i filma, a u njegovom društvu našla se i naša pjevačica Jelena Karleuša.

Nakon što je njena fotografija sa Didijem krenula da kruži mrežama, ona se sada oglasila i objasnila šta se tada desilo:

- Povodom eksplozivnih i netačnih naslova, kao i zbog budalaština po društvenim mrežama, primorana sam da reagujem. Ova slika je nastala veoma davno u kući Pi Didija i ono što se na slici ne vidi jeste da smo u društvu drugih najvećih američkih zvijezda muzike i filma. Jedan od najvećih nas fotografiše. Nebitno ko. Svakako nisam sama, prisutan je i moj tadašnji partner i nije se dešavalo ništa neprimjereno. Pi Didi se uvijek ponašao normalno i kulturno. 

Jelena Karleuša i Pi Didi. Instagram

U životu sam oduvijek imala i imam bliske kontakte sa, za javnost, velikim svjetskim zvijezdama ali o njihovim imenima nikada nisam i nikada neću pričati niti obavještavati planetu sem kada oni to sami ne objelodane, kao Kanje itd. Prezirem sindrom linča i napada mase na javne ličnosti koja mnogima presuđuje prije suda, na koje se mnogi kače zarad slave i govore neistine zarad sticanja materijalne dobiti. Svi se sjećamo godina kada su po sudu prevarili Majkla Džeksona a na kraju se ništa od toga nije dokazalo sem da mediji od svakog mogu da naprave anđela ali i crnog djavola - zaključila je Jelena.
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.