DA LI LAŽE

Sarajevska glumica i manekenka na meti kritika zbog izjave o Bredu Pitu: "Muvao me, ali sam ga odbila"

oditelj je pitao ko joj je celebrity crush, odnosno koja slavna osoba joj je privlačna, a ona se počela hvaliti kako je primila poruku

Dajana Gudić: Nikoga ne ostavljaju ravnodušnim - Avaz
 Dajana Gudić - Avaz
Dajana Gudić - Avaz
Dajana Gudić - Avaz
Dajana Gudić - Avaz
+8
E. T.

prije 6 dana

Sarajevska glumica i manekenka Dajana Gudić, koja već godinama živi i radi u Los Anđelesu, ove nedjelje je gostovala u emisiji ‘AmiG show‘. Voditelj je pitao ko joj je celebrity crush, odnosno koja slavna osoba joj je privlačna, a ona se počela hvaliti kako je primila poruku od Breda Pita nakon jedne njene izjave.

Naime, ona je ispričala kako je bila dio jedne emisije u kojoj je trebalo da prizna ko joj se dopada od poznatih ličnosti, a onda bi je ta zvijezda kontaktirala.

Kako je otkrila, ona je odabrala Breda Pita, koji joj se potom javio.Međutim, ona nije željela da ima ništa sa njim jer je Pit u tom trenutku bio oženjen, a Dajana je imala dečka.

Zbog njene tvrdnje, društvene mreže su eksplodirale, a mnogima je bila zanimljiva i reakacija pjevačice Tee Tairović, koja je sve slušala u čudu.

Naime, poznato je kako glumac nema svoj Instagram profil, već mu sve profile vode fanovi, a jedan takav ima impozantnih 740 000 pratilaca.

“On nema Instagram”, “Evo je, sad mi je Anđelina Džoli pričala o tome na kafi”, “Ja sam bio fejk profil”, “Uopšte ne lažeš”, komentarisali su šaljivo gledaoci.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.