43. GODINE GRUPE

Jelena Zana o ljubavi, pa otkrila i da li započinje novi biznis

To onda ne bi bio moj hobi, nego posao

Jelena Živanović. Facebook

A. P.

23.7.2024

Popularna grupa "Zana" nedavno je obilježila nevjerovatne 43 godine postojanja.

Njihova karijera krenula se razvijati kada su upoznali pokojnu Marinu Tucaković, koja je za njih napisala ogroman broj hitova.

Poznati ljubavni par, Jelena i Žika Živanović, po prvi put su iskreno progovorili o svojoj ljubavi i početku veze.

- Mi smo prvo bili mnogo dobri prijatelji, na kraju smo životni prijatelji ispali. Krenuli smo obrnutim putem, dvoje ljudi kada se upoznaju, pa se zaljube, pa se upoznaju, istražuju, a mi smo uradili obrnuto. Postali smo zaista dobri prijatelji, međusobno smo se družili i pazili i taj proces preraste u nešto drugo, on je jedan dan došao i rekao "Mi ćemo se vjenčati" - ispričala je Jelena, a Žika je dodao:

- Ne mogu da kažem da je to po udžbeniku dobra priča, ja sam bio oženjen tada. Mi smo javne ličnosti, kupili smo kartu da uđemo u javni svijet i kako Jelena voli da kaže postali smo javno dobro. Teško mi je padalo kada pročitam glupost o sebi - rekao je Živanović.

Jelena Živanović Zana na nastupu. Društvene mreže

Jelena je otkrila i to da je prije par godina upisala školu za šivanje.

- Upisala sam školu za šivanje, tri mjeseca traje taj kurs, morala sam da vidim kako se to radi, zvali su me štreberka jer sam mnogo temeljna. Nas sedam žena je bilo na tom kursu i ti tamo krećeš od nule. Sad mogu da sašijem sebi šta hoću, ne kupujem garderobu, jedino sportsko nešto, ali šijem sako, pantalone, šta god hoću - objasnila je pjevačica.

Tim putem otkrila je i planira li da šije garderobu i za druge ili da možda pokrene svoj biznis.

- To mi je i Žika rekao, ali ne. To onda ne bi bio moj hobi, nego posao, šijem svojim prijateljicama, kumama, njegovim kćerkama - dodala je Jelena. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.