SLAVLJE UZ UNUČICU

Demi Mur: Slavna baka zasjenila čak i rođendan svoje kćerke

Mur izgleda vrlo mladoliko, a pokazala je i zavidnu figuru koju bi malo ko pripisao 61-godišnjakinji

Demi Mur s unučicom. Instargam/Rumer Glenn Willis/

I.P./jutarnji.hr

22.7.2024

Demi Mur (Moore) slavila je 33. rođendan kćerke Skot Vilis (Scout Willis) i privukla pažnju. Naime, Mur izgleda vrlo mladoliko, a pokazala je i zavidnu figuru koju bi malo ko pripisao 61-godišnjakinji. Glumica je uživala s malenom unučicom Loetom (Louettom), koju je njena kći Ramer (Rumer) dočekala prošle godine s Derekom Tomasom (Thomas), prenosi "Daily Mail".

Čini se da je na rođendanu bilo zabavno, porodica i prijatelji su se kupali i uživali u rijeci, fotografirali se i kasnije atmosferu dijelili na Instagramu. Ondje se oglasila i Mur koja je svojoj kćerki slavljenici čestitala rođendan.

"Mom slatkom anđelu... Najsretniji rođendan! Velika mi je čast biti tvoja majka i jako sam zahvalna što s tobom dijelim ovo životno putovanje! Najbolje tek dolazi i jako sam uzbuđena vidjeti čaroliju koja ti slijedi! Volim te", napisala je Mur.

Inače, Mur je Skot, Telilah (Tallulah) i Ramer dobila u braku s bivšim suprugom Brusom Vilisom (Bruce). Kao što znamo, glumac pati od frontotemporalne demencije od proljeća 2022., a na fotografijama koje su podijeljene na Instagramu može se zaključiti da nije prisustvovao rođendanu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.