GLUMICA

Nikol Kidman na meti kritika zbog odabira Balenciage

Osim sličnih sunčanih naočala, koje su postale neizostavan modni dodatak, Nikol često nosi Balenciagine kreacije

Nikol Kidman. Instagram

L. Đ.

prije 2 dana

Posljednjih dana, Pariz je ponovno postao epicentar svjetske modne scene, s brojnim revijama luksuznih brendova koje su privukle pažnju mnogih poznatih imena. Među njima se istaknula holivudska glumica Nikol Kidman, koja je prisustvovala predstavljanju nove Balenciaga Haute Couture kolekcije u pratnji svoje 15-godišnje kćerke Sunday Rose, koju rijetko viđamo u javnosti.

Obje su odabrale strukirane haljine s ovratnikom, savršeno prateći linije svojih tijela za tu posebnu priliku. Nikol je plijenila pažnju u efektnoj Balenciaga kreaciji sa šljokicama, koju je kombinirala sa špic crnim cipelama na petu i decentnim nakitom. Njena starija kćerka je izabrala malu crnu haljinu od baršuna, također komad iz Balenciagine kolekcije, upotpunjujući izgled špic lakiranim salonkama na petu i crnom torbicom.

Osim sličnih sunčanih naočala, koje su postale neizostavan modni dodatak, Nikol često nosi Balenciagine kreacije, kao što je to bio slučaj i na svečanoj dodjeli nagrade za životno djelo u Los Angelesu krajem aprila. Tada je podršku pružila i svojim kćerkama, Sunday Rose i Faith Margaret.

Odabrani stil Nikol Kidman izazvao je razočaranje među njenim fanovima. Mnogi su izrazili svoje nezadovoljstvo na društvenim mrežama, komentarišući kako su razočarani u Nicole zbog podrške Balenciagi, uz rečenicu "Ne prodaji svoju dušu."

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.