SVIJET SLAVNIH

Adel presretna: Iznenadni susret s učiteljicom

Učiteljica, koja se pjevačici pridružila na pozornici rekla joj je: "Tako sam ponosna na tebe"

Adel. Agencije

L. S. R.

7.1.2022

Adel (Adele) je zaintrigirala obožavatelje najavljujući da "toliko toga dolazi" u 2022., uključujući video za "Oh My God". Ona je objavila dugo iščekivani četvrti studijski album 30. u novembru 2021., koji je zauzeo prvo mjesto britanskih ljestvica. Album je uključivao singlove "Easy On Me" i "Oh My God".

U objavi na Twitteru Adele je napisala: "Odmorna i ponovno spremna! Osjećam se spremnom za 2022., toliko toga dolazi, uzbuđena sam što ćete to svi vidjeti."

"Oh My God" stigao je do prvih pet mjesta ljestvice u Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Državama te prvih 10 u Kanadi, Australiji i Južnoj Africi.


Adel. Agencije

Adel je izvodila svoju novu muziku u televizijskim emisijama s obje strane Atlantika, ali je dospjela na naslovnice kada se ponovno susrela s učiteljicom iz djetinjstva tokom ITV koncerta u londonskom "Palladiumu".

Na pitanje glumice Eme Tompson (Emma Thompson) je li ju ikada neko inspirirao kad je bila mlađa, pjevačica je odgovorila imenom svoje učiteljice engleskog, gospođe Mekdonald (McDonald), jer je bila cool, simpatična i neposredna.

Uslijedilo je iznenađenje kad se pred Adel pojavila učiteljica, koja joj se pridružila na pozornici i rekla joj: "Tako sam ponosna na tebe."

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.