NOVA ROMANSA

Dileta ima novog dečka: Osvojila najpoželjnijeg Italijana

Povezivali su je sa Zlatanom Ibrahimovićem, ali nenjo srce je osvojih zgodni biciklista

Dileta ima novog dečka. Instagram

Avaz.ba

28.8.2020

Popularna sportska novinarka u Italiji Dileta Leota (Diletta Leotta) se u proteklom periodu često povezivala sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Njihovo prijateljstvo izazvalo je veliku pažnju italijanske javnosti. Mnogi su smatrali da među njima ima određenih emocija i da je upravo zbog toga ostavila poznatog boksera Daniela Skardinu (Daniele Scardina).



Međutim, Ibrahimović nije čovjek zbog kojeg je to učinila. Njezina nova ljubav je, prema navodima italijanskih medija, bivši biciklista Ignazio Mozer (Ignazio Moser).

Ovaj 28-godišnjak je jedan od najpoželjnijih muškaraca u Italiji. Očigledno da je privukao i Diletinu pažnju i sve su veće špekulacije da su on i atraktivna voditeljica počeli romansu.

Također, Ignacio je raskinuo vezu sa djevojkom Sesilijom Rodrigez (Cecilia Rodriguez) i to je samo dodatno pojačalo sumnje da je sada sa Diletom.


Ignacio je član poznate biciklističke porodice Mozer. Bio je šampion u juniorskoj konkurenciji, a 2012. godine osvojio je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu.

Učesnik je brojnim zabavnih emisija na italijanskim televizijama, a svojim izgledom privlači pažnju suprotnog spola. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.