KRALJEVSKA PORODICA

Megan Markl postala i mentor

Putem videopoziva pričala s djevojkom koja se priprema za razgovor za pripravništvo

Markl: Bila mi je čast susresti se i učiti s toliko talentiranih žena. Agencije

Avaz.ba

30.4.2020

Megan Markl (Meghan Markle) razgovarala je putem videopoziva s djevojkom koja se priprema za intervju za pripravništvo. Javila joj se iz svog doma u Los Anđelesu, a njihov razgovor objavila je na društvenim mrežama organizacija "Smart Works", koja pomaže nezaposlenim ženama u pripremama za razgovore za posao.

Megan se za razgovor putem videa obukla uobičajeno - imala je neutralnu šminku kao i inače, a na sebi je imala ležernu bordo majicu.

U opisu snimka na kojem Megan ohrabruje djevojku koja je nedavno diplomirala psihologiju, stoji poruka koju je Megan uputila toj organizaciji.

- Bila mi je velika čast susresti se i učiti s toliko talentiranih žena iz mreže "Smart Works", a nedavno i vidjeti nevjerovatan posao koji rade kako bi prilagodile svoje programe ovoj pandemiji. Nadahnjujuća je njihova sposobnost da i dalje osnažuju žene i pomažu im da povećaju samopouzdanje koje im je potrebno za uspjeh u ovom vremenu - rekla je Megan.

Inače, Megan je nedavno tužila britanski tabloid "Mail on Sunday" zbog konstantnog izvještavanja o njoj i princu Hariju (Harry) na, kako sama tvrdi, nekorektan i neprofesionalan način, s ciljem da ih prikaže u lošem svjetlu. Megan tvrdi kako su mediji njenog oca maltretirali i iskorištavali, iako nije pričala s njim dvije godine.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.