ZVIJEZDE

Bred Pit se napokon oglasio povodom tračeva da se pomirio s Dženifer Aniston

Posljednjih mjeseci fanovi nekadašnjeg para s nostalgijom se prisjećaju njihove veze i braka, a i brojni mediji objavljivali su priče vezane za nekadašnje supružnike

Avaz.ba

7.5.2019

Nakon što se Bred Pit (Brad Pitt) pojavio na 50. rođendanu Dženifer Aniston (Jennifer), tračevi da se bivši bračni par pomirio ne prestaju. 

Posljednjih mjeseci fanovi nekadašnjeg para s nostalgijom se prisjećaju njihove veze i braka, a i brojni mediji objavljivali su priče vezane za nekadašnje supružnike.

Bred Pit u Los Anđelesu je nedavno naletio na grupu novinara i paparaca koji su ga pitali za pomirenje s Aniston, a on je uzdahnuo: "O moj bože!".

 Glumac je zatim ušao u svoj automobil i novinarima poručio da im želi ugodan dan, a oni su protumačili da od pomirenja s Aniston ipak nema ništa.

Bred Pit i Dženifer Aniston vezu su počeli 1998. godine, a vjenčali su se 2000. godine. U braku su bili pet godina, a onda su uslijedili razvod i šuškanja da je Bred suprugu ostavio zbog Anđeline Đoli (Angelina Jolie) s kojom je nešto kasnije započeo vezu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.