JET SET

Žena Đorđa Davida s kćerkom napustila stan: Odselila se kod majke, a mnogi nisu ni slutili šta je razlog

Đorđe David. Screenshot

Avaz.ba

25.4.2019

Supruga Đorđe Davida prije nekoliko mjeseci s trogodišnjom kćerkom napustila je njihov zajednički stan i odselila se kod majke.

Razlog zbog kog je Ana, supruga Đorđe Davida, otišla u stan svoje majke jeste taj što se osjećala usamljeno jer muzičar previše vremena provodi na poslu, piše Kurir Stars.

Ona je, uz to, željela više vremena provoditi sa svojom majkom, a kako se navodi, u braku Ane i Đorđe Davida nema krize i oni se često viđaju. 

- Ana je u posljednje vrijeme često bila sama, imala je mnogo obaveza oko kćerkice i nije sve mogla sama postići. Ðorđe je sada dobio dosta poslovnih angažmana i to nikako nije htio popustiti, posebno ako uzmete u obzir da od rok muzike se ne može mnogo zaraditi. Njega je Ana podržala u svemu i mislila je da će izdržati to, ali David gotovo uopće ne dolazi kući, samo uvečer da prespava. Preko dana snima "Zvezde Granda", a kada ih ne snima, radi kao mentor sa takmičarima. Često ide i na snimanja u razne emisije pa nije ni vikendom slobodan - rekao je izvor i dodao:

- Daleko od toga da je njihov brak u krizi, da se ne slažu. Naprotiv, ko god zna njega, zna i to da je veoma privržen supruzi i kćerki i da ih stalno spominje, pa se trudi da bar svaki drugi dan svrati da i vidi ih na pola sata.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.