JET SET

Ešton Kučer javno objavio broj mobitela: Želi se dopisivati

Na društvenoj mreži ga prati 18 miliona ljudi

Ešton Kučer. Screenshot

Avaz.ba

31.1.2019

Glumac Ešton Kučer (Ashton Kutcher, 40) željan je komunikacije pa je u utorak na profilu na Twitteru podijelio privatni broj mobitela. Taj je potez mnoge fanove zbunio, ali i oduševio.

Uz podijeljeni broj, Ešton je poručio da mu nedostaje veza sa stvarnim ljudima i zajednicom, ali je u međuvremenu izbrisao objavu. Fanovi su, čim su vidjeli broj, pohrlili poslati mu poruku. Čini se da je navala bila iznimno velika, pa je Ešton svima slao automatsku poruku. 


 - Hej, ovdje Ešton. Ovo je automatska poruka kako bih te obavijestio da sam primio tvoju poruku. Sve ostale poruke bit će od mene. Klikni na link i dodaj se na moj mobitel da bih ti mogao odgovoriti - pisalo je u poruci, što je šokiralo fanove koji su htjeli komunicirati sa slavnim glumcem.


- Definitivno neću biti u mogućnosti odgovoriti na sva vaša pitanja, ali mi je drago što se čujemo - poslao je Ešton fanu u drugoj poruci, a zatim mu je odgovorio na prvo pitanje koje mu je postavio. 

Mnogi fanovi pomislili su kako je u pitanju neka zamka budući da je Ešton bez problema objavio broj mobitela na društvenoj mreži, gdje ga prati 18 miliona ljudi.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.