REAKCIJA

Mustafa Sandal pravdao se novinarima koji su pisali o njegovoj novoj ljubavi: Sa mnom je bilo dvoje djece

On je tom prilikom i dao izjavu za jedan magazin

Novinski članci na koje je reagirao popularni turski pjevač. Instagram

Avaz.ba

20.11.2018

Prije izvjesnog vremena u turskim tabloidima osvanula je vijest da je Mustafa Sandal u vezi s lijepom turskom pjevačicom Serel, s kojom se fotografirao u Londonu na jednoj manifestaciji.

Mustafa je tom prilikom i dao izjavu za jedan magazin, napomenuvši da mu je drago što se vidio s mladom pjevačicom, koja pred sobom ima sjajnu karijeru, ali njegove riječi nisu izrodile naslov koji bi im odgovarao, već su se pretvorile u “ljubavnu vezu”!

A post ispod kojeg je napisao: “Iz Londona s ljubavlju. Serel i ja poslije prijatne večere” izazvao je još veću buru u medijima.

Mustafa, koji je od razvoda s Eminom Jahović uglavnom šutio i nije želio komentirati medijske napise o sebi i o svojoj bivšoj supruzi, ovoga puta nije želio šutjeti.

- Dragi novinari magazina, mislite li da ćete ovim naškoditi mom imenu koje postoji i traje već 24 godine? Dosta je bilo! Za jednog umjetnika je najvažniji aplauz koji dobije od publike za ono što im pruža, to je moć, napišite to - između ostalog je napisao Mustafa u podužem postu na Instagramu u kojem je objasnio da su novinari izokrenuli njegove riječi iako je pristao da im da izjavu.

''Nisam htio do sada da se oglašavam, ali kada se vratim u Istanbul, ono što sam pročitao i navodno poželio mojim ljubavnicama, bit će vam objašnjeno! Sa mnom je bilo dvoje djece. Razgovarao sam s mladom muzičarkom sat. Kakve to veze može imati s mojim privatnim životom?! Pročitajte ono što sam rekao prije nego što date naslov tekstu - poručio je Mustafa, koji je, očigledno, vrlo bijesan, jer je ovo novi trač u kojem ga povezuju s nekom poznatom ženom, piše "Hello". 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.