JET SET

Prijeti mu tužbom: Anabela u žestokoj svađi s bivšim članom "Elitnih odreda"

( Arhiv)

Avaz.ba

19.12.2017

Anabela Atijas našla se u epicentru skandala zbog prepiske sa reperom.


Naime, Vuk Mob je na svom Instagram profilu objavio prepisku sa pjevačicom koja mu prijeti tužbom, jer je njenu kćerku Lunu Đogani uzeo u usta. Anabela je spomenula i Vladu Matovića, bivšeg člana grupe "Elitni odredi", kojeg je prozvala da je postao zvijezda kada je snimio duet sa njom. Vlada je za srbijanske medije izjavio da je iznenađen Anabelinim ponašanjem.

( Printscreen)

- Sinoć mi se javio Vuk Mob, s kojim sam inače dobar prijatelj, i poslao mi je kompletnu prepisku između Anabele i njega. Bio sam šokiran kada sam vidio da Anabela, sa kojom sam sarađivao na pjesmi "Beograd" , a koja je vremenom postala jedan od najvećih hitova "Elitnih odreda", samim tim i njen najveći hit, ima takvo loše mišljenje o meni i konstantno me kroz razgovor ponižava. Pogotovo što su "Elitni odredi" tada bili grupa u velikom usponu, a Anabela je bila zvijezda devedestih i mi smo njoj na neki način sa tim duetom pomogli da se vrati na muzičku scenu.

( Printscreen)

Želim da izjavim da Anabelu nisam vidio od 2011.godine, a posljednji put me je zvala prije nekoliko godina i ponudila je pjesmu za duet, koju smo kao grupa odbili. Ukoliko Anabela želi marketinški prostor, to neka traži na drugom mjestu, a ne preko mog imena bez ikakvog povoda. Podržavam Vuka u ovom konfliktu i želim samo da dodam da mi je jako smiješno sve ovo što je napisala žena od 43 godine i iskreno mislim da je ozbiljna optužba javno nazvati nekog narkomanom bez ikakvog dokaza - rekao je Matović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.