NJUJORK

Blejk Lajvli na premijeri svog filma zablistala u haljini Britni Spirs iz 2002. godine

Prisustvovala premijeri svog novog filma "It Ends With Us" u Njujorku i za tu priliku je ponijela čuvenu "Versace" haljinu

Blejk je bila oduševljena što nosi haljinu Britni Spirs - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1
E. Ag.

7.8.2024


Na premijeri filma blistala je u dobro poznatoj "Versace" haljini i nije krila koliko je sretna.

Glumica Blejk Lajvli (Blake Lively) prisustvovala je premijeri svog novog filma "It Ends With Us" u Njujorku i za tu priliku je ponijela čuvenu "Versace" haljinu pop zvijezde Britni Spirs (Britney Spears) iz 2002. godine.

Blejk je bila oduševljena što nosi haljinu Britni Spirs, za koju je posebno vezana, kako je i sama otkrila.

- To je njena haljina. Trebalo bi da je u Smithsonianu ili u MET-u, ali je na meni i sretna sam zbog toga - izjavila je glumica za "People".

Osim toga, stavila je do znanja da obožava i čuveni hit Spirsove "Everytime" objavom na Instagramu, uz koju je napisala: "Ultimativna kraljica zbog

koje smo svi poželjeli da sijamo i da pišemo i dijelimo svoje priče".

- Britni mi je puno značila, pogotovo da vidim ženu koja toliko radi. Kao milenijalka, Britni je bila glavni razlog zbog kojeg želite da blistate i sijate, te budete najživahniji - rekla je na premijeri u razgovoru za "Entertainment Tonight".

Nedavno je „Avaz“ objavio ekskluzivni intervju s Blejk Lajvli, u koje je govorila o ostvarenju "Priča završava s nama“ (It ends With Us). Kako je glumica otkrila, riječ je o romantičnoj drami koja prikazuje začarani krug ljubavi i nasilja u vezi, nemogućnosti da se iz odnosa izađe tek tako, uz moto "Lomimo šablon ili će šablon slomiti nas“.

Ovaj film na repertoarima bh. kina bit će dostupan u isto vrijeme kada i u Americi i ostatku svijeta, od 8. augusta, a donosi ga "C2 Film“, zvanični zastupnik studija "Sony“ za Bosnu i Hercegovinu.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.