AZRA

Dejana Živković i Damir Džumhur: Sve o našoj ljubavi

Avaz.ba

17.10.2017

Dragi naši, naslovnicu našeg novog broja koji je u prodaji od sutra krasi trernutno najaktuleniji i najatraktivniji ljubavni par na našoj domaćoj sceni Dejana Živković i Damir Džumhur. Čekali smo da Damir završi obaveze na turnirima, te su jedan dan izdvojili samo za fotografiranje za naš magazin u Beogradu.

Otkrivamo sve detalje najvećeg skandala u Hollywoodu, u kojem je glavni akter do sada nedodirljivi producent najznačajnijih i najnagrađivanijih filmskih naslova u proteklih 30 godina. 32 slavne žene su ga optužile za zlostavljanje.

Angelina Jolie se sa šestero djece uselila u 25 miliona dolara vrijednu vilu, ponovo je solo, ali i dalje održava kontakte sa Bradom. Na koji način odgaja djecu, zašto ne želi da se oni brinu za nju, i po kojem savjetu svoje majke nastoji da živi, čitajte u novom broju našeg magazina.

Rene Bitorajac tvrdi kako njegova supruga ne stoji iza njega, a jedna od najmoćnijih direktorica na ovim prostorima Zvezdana Žujo govori nam zašto se u 51.godini odlučila ponovo vratiti u školske klupe.

Jelena Jugović Tuncel, nekada zaštitno lice TV OBN, a danas modna dizajnerica s adresom u Turskoj, očekuje blizance.

Prošlo je deset godina od tragične smrti Toše Proeskog. Donosimo neispričane detalje njegovog privatnog i poslovnog puta; bio je veliki humanitarac, pomagao je i u našoj zemlji i neizmjerno volio svoje roditelje i Makedoniju.

- Stalno smo maštali o tome kako ćemo jednog dana kupiti vlastiti automobil. To sam i uradio čim sam mogao. Pozvao sam tatu da pogleda auto koji je, navodno, kupio moj prijatelj. Tada sam mu stavio ključeve u ruke i rekao: „Vozi ga sa srećom". Tata se rasplakao kao malo dijete. Iako sam poslije toga sebi kupio nekoliko automobila, niti zbog jednog nisam bio sretan kao u tom trenutku kada sam njemu kupio automobil - ispričao je svojevremeno Toše.

U novom broju "Azre" savjetujemo mame šta da čine kada dijete ima visoku temperaturu, tražili ste odgovor na pitanje vezano za srčane tegobe, pronašli smo stručnjaka i odgovor za vas.

"Azra" vas daruje i ove srijede!


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.